Afscheidsborrel Karin Zwanenburg


5 september 2016 12:08
Gepubliceerd door

Ma-Ka-bedankt400Op vrijdag 2 september jl. werd er op passende wijze afscheid genomen van onze zaal/bar beheerder Karin Zwanenburg. Zo’n veertig genodigden c.q. afgevaardigden van clubs en bonden – die de afgelopen vier jaar met Karin hadden gewerkt in ons denksportcentrum – gaven acte de présence en wensten Karin succes met haar verdere carrière. Een uitgeleide met bloemenhulde en een dankwoord namens het bestuur en gebruikers werd door SDL-voorzitter Maaike Valkenburg op de haar gebruikelijke manier gedaan. Maaike memoreerde onder meer Karin’s poging..

.. om toch vooral ook denksporter te willen worden middels een bridgecursus van een paar jaar geleden. Dat heeft niet het gewenste resultaat gehad en liep ze niet het ‘bridgevirus’ op. Hoewel de ‘Oefenclub van Wim v.d. Berg’ nog een poging wil gaan wagMa-Ka-Ju400en in de toekomst.

Afscheid en start
Karin nam afscheid, omdat ze toch vooral haar voorliefde voor horeca/catering weer vorm wilde geven. Ze miste voornamelijk die horecawereld en de daarbij horende feedback heeft ze nodig om te presteren. Het toeval wilde dat de beheerder van het Jannes van der Wal Denksportcentrum te Groningen, Judith Valkenburg (jahaa, zus van), ging stoppen in Groningen en inmiddels per 1 september naar Leiden is verhuist! Toeval bestaat niet, zeg ik vaak, en dus vult Judith de ontstane vacature naadloos op (rechts op de foto). Haar man, Dr. Bert van der Marel, verhuisde mee en de schaakverenigingen in Leiden (drie clubs in het DSC) zullen daar blij mee zijn, want hij is een 2200+ schaker. Het SDL-bestuur c.s. wenst beide vrouwen veel plezier in hun respectievelijke werkkringen. (Jan Bey, secr., foto’s Lynette Zwanenburg).