Leidse bridgers kwamen in actie voor vrouwen in oorlogsgebieden


12 december 2011 10:34
Gepubliceerd door

Bridgeclub ADG organiseerde i.s.m. de Stichting Denksport Leiden op zondag 11 december 2011 een bridgedrive in het Denksportcentrum Leiden met maar liefst 77 paren! De totale opbrengst komt ten goede aan de actie Serious Request. Het thema van dit jaar is: moeders in oorlogsgebieden. De winnaars in de AB-lijn (zie foto): initiatiefnemer Serious Bridge Request Arie Krijgsman met bridgepartner Jasper Williams. Zij ontvingen uit handen van SDL-voorzitter Maaike Valkenburg een kunststof standaard (studio America) en konden beide de gesponsorde prijzentafel een bezoekje brengen. Het duo behaalde een score van 64,88 %, zie voor meer uitslagen het Leidse NBB-portal.

De totale opbrengst (inclusief de veiling) is uiteindelijk 5.633,40 euro geworden! Een ruime overschrijding van het streefbedrag. Zie hier de video van afgelopen maandag 19 december met het aanbieden van de check door Arie Krijgsman en Maaike Valkenburg bij het Glazen Huis aan de Beestenmarkt.

Hieronder (klik op de linkjes) een kleine greep uit het fotoverslag van Simone Langeweg. Zie hier een fotoserie en hier nog een serie foto’s

Meer info op deze website: www.denksportcentrumleiden.nl/seriousbridgerequest