Nieuwsbrief 47

door admin

Engelse grootmeester David Howell heeft zijn titel in het Leiden Chess Tournament (van 11-21 juli jl.) niet kunnen prolongeren. De zevende editie werd dit keer gewonnen door de jonge grootmeester Sethuraman Sethuraman uit India (deze jongeman heeft dezelfde voornaam als achternaam). Het evenement was opnieuw sterk bezet met tien grootmeesters en ca. vijftien meesters (IM-FM) uit dertien verschillende landen.
De winnaar van de B-groep was een thuisspeler: Marco de Mooij (LSG) en omdat het toernooi zo sterk bezet was met titelhouders uit verschillende landen waren er normen mogelijk. LSG’er Arthur Pijpers (zie foto rechts) scoorde zijn tweede Internationaal meesternorm en daar feliciteren wij hem van harte mee. Het zal ongetwijfeld niet lang duren eer hij zijn derde en beslissende norm zal behalen en de meestertitel mag aanvragen en voeren (IM).
Zomerbridge
Ons onvolprezen bestuurslid Wim van der Berg is er opnieuw in geslaagd om tijdens de zomermaanden (juni-juli-augustus) op de woensdagavonden zomeravond bridgedrives te organiseren met een finale op woensdag 28 augustus jl.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de Nieuwsbrief van de SDL (nr. 47, september 2013), verder o.a.;
* In Memoriam Lydia v.d. Berg (zie ook verder op deze site)
* Hoogtepunten Gebruikers Overleg (GO)
* BC De Sleutels 75 jaar jong..
* Nederlands Bridge Museum
* Nieuwe bridgecursussen…
enz.

Download en/of bekijk (*.pdf) de SDL NIEUWSBRIEF 47

Gerelateerde berichten