Nieuwsbrief 48..

door admin

Maaike150Ook dit jaar vieren we in december met SDL-genodigden van ons denksportcentrum zoals altijd de geboortedag van de Stichting Denksport Leiden. Zoals u van ons gewend bent staan we dan kort stil bij wat geweest is en wat in het verschiet ligt. Ook is dit een moment om onze vaste medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Namens het bestuur wensen wij iedereen een bijzonder doordacht 2014 toe.
Maaike Valkenburg, Voorzitter Stichting Denksport Leiden.
(Lees verder in de december Nieuwsbrief, zie pdf-linkje aan het slot van dit intro)

Kerstdrive oefenclub
kerstmanDe jaarlijkse Open kerstdrive van de SDL-oefenclub o.l.v. Wim van der Berg wordt dit keer gehouden op woensdagavond 18 december a.s. Er zullen die avond speciale ‘kerstprijzen’ op de prijzentafel komen en er kan in de open groepen worden gestreden in een A/B lijn en beginners/cursistenlijn.
Voor meer info en inschrijven (kan ook aan de zaal tot ca. 19.50 uur): Wim v.d. Berg Tel. 06 4084 6886.

Tv-cursus bridge
Vanaf woensdagmiddag 20 november 2013 is er bij Omroep Max de televisiecursus ‘Iedereen kan bridgen‘. Daarin legt Berry Westra …

Lees verder in SDL NIEUWSBRIEF 48

Gerelateerde berichten