‘Iedereen kan bridgen’ gaat in januari verder

door admin

PosterA4-vervolg-siteDe televisiecursus ‘Iedereen kan bridgen‘ is inmiddels met veel succes van start gegaan. Woensdag 18 december is alweer de vijfde van de twaalf afleveringen. De eerste beginselen zijn aan bod geweest, nu komen de echte bridgeonderwerpen aan bod. Natuurlijk op beginnersniveau, maar toch grappig om eens mee te kijken.

Na 18 december is er een kleine pauze, tijdens de feestdagen zijn er geen uitzendingen. De kerstvakantie is daardoor een ideaal moment om alsnog met de televisiecursus te beginnen, want de eerste vijf lessen staan op internet en kunnen op ieder gewenst moment thuis bekeken worden. Omdat het voor beginners belangrijk is om te oefenen is de gratis internetclub MIC natuurlijk geopend tijdens de kerstvakantie. Daar kan de les in eigen tempo nog eens worden nagelezen en kan men naar hartenlust oefenen.

Omdat het heel gemakkelijk is de eerste lessen in te halen roepen wij u op om geïnteresseerden alsnog te attenderen op de televisiecursus. Op de overzichtspagina www.bridge.nl/tv-cursus staan verwijzingen naar MIC, oefenmogelijkheden op clubs en de al uitgezonden lessen.

Talloze mensen hebben voor 2014 weer goede voornemens. Met z’n allen kunnen we er voor zorgen dat bridge leren één van die goede voornemens is.

Namens het Bondsbestuur en het bondsbureau wens ik u hele fijne feestdagen en veel bridgeplezier in 2014.

Nancy de Boer,
Projectleider TV-cursus bridge

Gerelateerde berichten