Uit de Nieuwsbrief ..

door admin

Maaike150Als bestuur van de SDL zijn we het 19e jaar van ons bestaan ingegaan. De clubs zijn alweer enkele maanden bezig in hun nieuwe sportseizoen en met hun activiteiten in het denksportcentrum. Een groot deel van het SDL-bestuur zet zich al vanaf de oprichting van de stichting in 1996 in om het denksportcentrum te kunnen exploiteren en overeind te houden. In de afgelopen twee jaar is echter gebleken dat de clubavonden minder druk bezet zijn dan voorheen en dat de clubs aan het vergrijzen zijn. Onder meer door de rookregel en aangescherpte controles van (semi)overheden (eisen als AED, Brandweer etc.) zijn er in de afgelopen jaren ook veel kosten gemaakt om het pand en zijn functioneren overeind te kunnen houden.

Het SDL-bestuur beraadt zich dan ook al een tijdje over de toekomst van het denksportcentrum en daarmee het voortbestaan. Recent hebben de besturen van ADG, Crash en de Sleutels zich opgeworpen om actief mee te denken. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Jaarlijkse SDL-borrel
Op donderdag 18 december a.s. is er voor de besturen van de gebruikers/clubs, bestuur, personeel en speciale genodigden de traditionele SDL eindejaarsborrel van 17:00-19:00 uur.

Alle genodigden zullen hiervoor separaat een uitnodiging (merendeel via e-mail) ontvangen.
Bent u een ‘genodigde’? Noteer dan deze datum in uw agenda.

Download hier de meest recente nieuwsbrief: SDL-NIEUWSBRIEF-49

Gerelateerde berichten