SDL Nieuwsbrief 50

door admin

In Memoriam Fred Ong
Fred_OngNa een lang ziekbed overleed een van de oprichters en voormalig bestuurslid van de Stichting Denksport Leiden Fred Ong. Fred was onder meer belast met de bestuursfunctie PR – wat hij steevast Propaganda noemde – en vulde met veel humor de nieuwsbrieven. Hij produceerde er minimaal drie of vier per seizoen; wij komen nu met veel moeite aan maximaal twee edities.

Bij het tienjarig bestaan van het Denksportcentrum werden de oprichters van het eerste uur gelauwerd met een eigen straatnaambordje; sinds die tijd siert het Fred Ongplaza de D-zaal. Dat was in 2008.
Fred moest noodgedwongen vanwege zijn ziekte afscheid als bestuurslid nemen en daarmee ook van de PR-functie. Dat deed hij in de voor hem zo typerende stijl: β€œNog een SDL Nieuwsbrief zal ik produceren. Nummer 43, oktober 2011 wordt dat; geen mooi getal maar het is toevallig wel tevens ons huisnummer en dat heeft ook wel weer wat” aldus Fred.

Ook liet hij bij zijn eigen afscheid nog van zich horen via de rouwkaart: Tussen de PC en het dambord lag een wereld voor Fred. Nu is hij uitgeschreven en uitgezet.
Fred.

Lees meer in de SDL-NIEUWSBRIEF-50 (nov. 2015).

Gerelateerde berichten