Gezellige verjaardagsborrel

door admin

Borrel2015Ook dit jaar vierde het bestuur van de Stichting Denksport Leiden (SDL) – samen met personeel, vrijwilligers en andere SDL genodigden – in december als gebruikelijk de geboortedag van de SDL op 3 december 1996. Volgend jaar jubileumfeestje? Afwachten maar…

Eveneens gebruikelijk wordt er kort stilgestaan bij wat geweest is en wat in het verschiet ligt. SDL-vrijw225Ook is dit een moment om de vaste medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje te zetten door voorzitter Maaike Valkenburg (op foto links met microfoon op een stoel en bijgestaan door haar vaste assistent Hans Verheijen). In hoeverre we deze traditie voort kunnen zetten hangt ook af van de toekomst van ons denksportcentrum. De penningmeester constateerde dat de inkomsten nog altijd teruglopen, want er is bijv. minder ‘nazit’ op de clubavonden.  Al eerder is hierover gecommuniceerd in het voorjaar tijdens het traditionele Gebruikers Overleg (GO) van de afgelopen jaren. Laten we hopen dat er voor ons nog lang de gelegenheid zal zijn de denksporten te kunnen doen in een gezamenlijk huis.

Namens het bestuur wensen wij iedereen vooral een gezond en bijzonder doordacht 2016 toe.
Jan Bey, secretaris Stichting Denksport Leiden
(foto’s met dank aan de smartphone van Simone Langeweg).

Gerelateerde berichten