Drukbezochte kerstdrive Berg Oefen Club

door admin

KerstdriveBOC2015

Op woensdag 23 december jl. hield de Berg Oefen Club (BOC) zijn traditionele kerstdrive voor de oefenende bridgers van de SDL (Denksportcentrum Leiden). Cursussen alsmede prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, zo bleek tijdens deze gezellige bridgedrive. Er waren maar liefst tien tafels nodig om de opkomst te kunnen herbergen. Het was met name erg leuk om te zien dat er ook voormalige oefenbridgers (zijn tijdelijk even weggevallen door andere werkzaamheden en hobby’s) kwamen opdagen voor dit eindejaarsevenement van Wim v.d. Berg en de SDL.

2015-12-23-22.46.38

Zo waren onder meer Mayke Beenakker en zus Monique weer eens aanwezig, maar ook Stepha(n)ny & Anne (foto) en voormalige cursisten veelal van Teun Boer, maar ook van clubs als De Sleutels, etc. Om de tien tafels vol te maken werden ook ‘Bergen’ verzet door Wim en zijn broers Ad & Gé. Het behoeft geen betoog dat de broers Wim & Gé de kerstdrive wonnen met ruim 71%. Maar goede tweede werd uw verslaggever met zijn vrouw Maaike met bijna 60%. Hieronder nog een tweetal foto’s van de nummers één (Berg & Berg) en twee: Jan & Maaike. De volledige uitslag staat onderaan dit artikel.

Fijne dagen en een goede veilige jaarwisseling.

winnaarsKerstdriveBOCnr2-KerstdriveBOC

Kerst2015(Jan Bey)

Gerelateerde berichten