Flip & Han winnen finale zomerdrive 2017

door admin

De SDL organiseert op woensdagavonden de Open inloop oefenbridge in het Leidse denksportcentrum. Coördinator/begeleider is SDL-bestuurslid Wim van den Berg.

De  jaarlijkse zomerdrive van de SDL op de woensdagavonden in de maanden juni, juli en augustus 2017 is gewonnen door het duo Flip Lucie (op bijgaande archieffoto met beker) & Han Lemair. Zij kwamen in de finaledrive van woensdag 30 augustus jl. tot een score van 65,32%. Het zilver ging naar Johan Waijer & Ger Nieuwpoort (64,32%) en het brons ging naar Jan Bey & Paul Dujardin met een score van 62,01 %.

Voor de volledige uitslag zie onderstaande scoreformulier.


De SDL organiseert ook in het nieuwe seizoen (2017-2018) op woensdagavonden de Open inloop oefenbridge in het Leidse denksportcentrum. Open in alle jaargetijden! Zie ook elders op de site voor een (vervolg) bridgecursus!
Aanmelden bij coördinator/begeleider Wim van den Berg. Vooraf even melden dat u komt is ook wel zo prettig (telefonisch bij Wim v.d. Berg 06 4984 6886).

Oefening is moeder van de kunst..’
Omdat het voor beginners belangrijk is om verder te oefenen is er in het denksportcentrum Leiden een oefenclub op de woensdagavonden. Daar kan men de onlangs – of wat langer geleden – gekregen lessen in praktijk brengen en naar hartenlust oefenen. Meer info en bridge op de woensdagavond (vanaf 19.15 uur) in het Denksportcentrum aan de Robijnstraat 4 te Leiden.

Gerelateerde berichten