Jan & Maaike winnen Oefenclub Sint Drive

door admin

Sint BergAfgelopen woensdag 6 december organiseerde de SDL Oefenclub – o.l.v. Wim v.d. Berg – een ‘Sint’ bridgedrive met prijzentafel met zo’n negen tafels. Een goede opkomst voor de woensdagse oefenclub die normaal gesproken een gemiddelde opkomst heeft van circa zeven tafels. Die opkomst zal voor de komende Kerst drive van de oefenclub (op 20 december a.s.) ook een goede afspiegeling zijn.
Onder een gezellige en vriendschappelijke sfeer werden er 20 handjes gespeeld tot ongeveer 23.:00 uur, waarna de prijsuitreiking door de Sint op speciale wijze werd gehouden. Voor een ieder was er prijs en de Sint rouleerde van nummer laatst tot nummer één op de lijst (zie hieronder de uitslag van de zitting).


De secretaris en de voorzitter van de SDL (zij speelt nog maar één of twee keer per seizoen een drive) Jan & Maaike Bey-Valkenburg wonnen deze drive tot hun eigen verrassing.

Het behoeft geen betoog dat de derde helft een gezellig sluitstuk is van deze avond en die duurde tot ongeveer 02:00 uur. Een hapje en een drankje verhoogde met nadruk die sfeervolle avond. Op naar de Kerst drive en de goede doelen drive t.b.v. Kika op 28 december a.s.
Maar zie daarvoor een uitnodiging op deze website.
(JB)

Gerelateerde berichten