Geslaagde en gezellige Kerstdrive Oefenclub

door admin

De Bridge Oefenclub (BOC) – ook wel de Berg Oefen Club genoemd – hield op woensdag 20 december jl. zijn jaarlijkse kerstdrive. Bij het uitreiken van een cadeau door Ineke Dullaert namens de BOC-leden aan organisator/begeleider/docent Wim v.d. Berg, memoreerde ze nog eens zijn zeer gewaardeerde werkzaamheden. Er is alleen nog enige onduidelijkheid of hij dit nu al voor het vijfde of zesde jaar doet. Swah. Feit blijft dat er met heel veel gezelligheid ‘kartonnetjes worden gesmeten’. Want, voor het echte bridge moet je toch bij een van de andere bridgeclubs in het denksportcentrum zijn. Bijvoorbeeld op de goede doelen drive van 28 dec. a.s. in drie sterkte lijnen (zie elders op de site).


De zege in de A-lijn ging naar Liesbeth van Duinkerken & Harry Peters (foto) en die verzamelden 64,38%. De zege in de cursisten B-lijn ging naar docent Teun Boer met een van zijn leerlingen (Albert). Erg leuk dat hij met zijn cursisten aan de drive deelnam. Iedereen (twaalf tafels) ging vanzelfsprekend met een prijs – naar keuze – naar huis. De Oefenclub gaat op woensdag 3 januari weer verder. Zie de einduitslag hieronder.

 

Gerelateerde berichten