Opnieuw een geslaagde bridgemarathon

door admin

Afgelopen zaterdag 17 maart werd er opnieuw een ‘Honderd Handen Drive’ gehouden in het Leidse denksportcentrum. Dit keer met zelfs een record aantal deelnemers.

Een dag lang van 10:00 uur tot 22:00 uur alert zijn en dan ook nog aan het eind enige zinnige dingen kunnen zeggen. Dat viel voor sommige deelnemers niet altijd mee. Linda Molle en Marco ter Laare (foto) bleken het grootste uithoudingsvermogen te hebben waarmee ze de titel in de wacht sleepten.

Omdat er de hele dag ook diende te worden gegeten werden er honderden broodjes (van vele soorten, met op verzoek ook vega(n), soepen, ballen gehakt, saté etc. geserveerd en dat sluit dan weer mooi aan bij het thema van 100.

Bijna vanzelfsprekend waren er ook deelnemers die hun speciale geoormerkte bonnen waren kwijtgeraakt, of een balgehaktbon wilden ruilen voor een satébon, maar dat werd in der minne geschikt door een kundig horecateam van het denksportcentrum.
Een woord van dank en respect gaat uit naar de organisatie van deze marathon die uiteraard ook 12 uur lang geconcentreerd de wedstrijd moesten leiden.

Zoals te lezen valt op de officiële website van deze jaarlijkse bridgemarathon:  “Na 12 uur lang stevig door kaarten hebben Marco ter Laare en Linda Molle de 100-Handen 2018 gewonnen. Uiteindelijk had dit paar een ruime voorsprong van iets meer dan 4 procent op de eerste achtervolgers, Rene Hermans en Egbert Meijer. Dit jaar was er, ondanks een aantal afzeggingen, met 64 paren een recordaantal deelnemers uit alle hoeken van het land.”

Voor alle uitslagen zie het volgende linkje: Uitslag 100 handen drive 2018

Gerelateerde berichten