Opnieuw eindejaars-bridgedrive voor het goede doel

door admin

Vijf Leidse bridgeclubs slaan opnieuw de handen ineen voor het goede doel KiKa. Doe mee!
Voor de tweede keer organiseren vijf Leidse bridgeclubs (Crash, ADG, Pas, BOC en De Sleutels) een bridgedrive voor KiKa (K3: KiKaKerst), en wel op vrijdagavond 28 december 2018. Iedereen kan meedoen.

Er wordt gespeeld in drie lijnen: A (voor gevorderden), B (voor clubbridgers) en C (voor beginners). Het streven is dat er minstens 80 paren meedoen en dat we minstens € 5.000 ophalen voor het goede doel (maar liever nog meer). Na afloop maken we bekend hoeveel geld we voor Kika hebben ingezameld. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar Franniez, een Leidse stichting voor chronisch zieke kinderen.

De drive vindt plaats in het Denksportcentrum aan de Robijnstraat 4 te Leiden en begint om 19.45 uur. Na afloop is er een prijsuitreiking en een veiling (met loterij) voor KiKa en een gezellige nazit met hapjes. Zorg dat je er ruim op tijd bent als je meedoet.
Geef je op!
Je kunt je aanmelden tot en met 26 december 2018. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per paar, maar je mag uiteraard extra geld overmaken voor het goede doel, graag zelfs. Maak je inschrijfgeld (én je extra Kikadonatie) uiterlijk 24 december over op rekening NL58 ABNA 0505 6591 58 op naam van P. Smit en vermeld hierbij Kika2018 en voor- en achternamen. Inschrijven gaat via de site van het NBB district Leiden e.o.

Gerelateerde berichten