Hutspotdrive

door admin

Doe mee aan de Hutspotdrive op zondag 29 september a.s. De CAPS (Crash, ADG, PAS en De Sleutels en binnenkort meer Leidse clubs) neemt de organisatie van de zeer succesvolle Hutspotdrive over van Wim van den Berg. Het district blijft bij de organisatie betrokken. Uiteraard bedankt het districtsbestuur Wim voor zijn jarenlange inzet om van dit toernooi een succes te maken.De drive vindt plaats aan de Robijnstraat 4 in Leiden en duurt van 10.00 tot circa 18.00 uur. We spelen 2×21 spellen in drie lijnen. De lunch, hoe verrassend, is een heerlijke hutspot. Na afloop is er een drankje met haring (niet in de drank, ernaast). Inschrijving bij voorkeur via de website van het district of per e-mail naar Albert Houtman alberthoutman@casema.nl. Raadpleeg de districtswebsite.

Gerelateerde berichten