KiKaKerstdrive 2019 in het denksportcentrum

door admin

De Leidse bridgeclubs (verenigd in CAPS) organiseren in samenwerking met het district Leiden e.o. op vrijdag 27 december 2019 wederom een bridgedrive voor KiKa. Iedereen kan meedoen. We spelen in drie lijnen: A (voor gevorderden), B (voor clubbridgers) en C (voor beginners). Ons streven is met minstens 75 paren te bridgen en minstens € 6.000 over te maken naar KiKa.


We bridgen in het Denksportcentrum op de Robijnstraat te Leiden. De start is om 19.30 uur scherp, dus kom op tijd. De zaal is open vanaf 19.00 uur. We spelen 24 spellen. Na afloop (en tussentijds) is er een veiling met loterij voor KiKa en een nazit met lekkere hapjes.


Je kunt je aanmelden tot en met 24 december. Het inschrijfgeld bedraagt € 25 per paar, maar je mag uiteraard extra geld overmaken voor het goede doel, graag zelfs. Of je nu wel of geen lid bent van de NBB, geef je op via www.nbbclubsites.nl/district/9/activiteiten/maand/2019-12). Vermeld: voor- en achternaam van beide spelers en speelsterkte (A= hoofdklasse+, B= clubspeler, C= beginner/thuisbridger). Vermeld ook de NBB-nummers. Lukt dat niet, mail dan de namen van beide spelers en de lijn naar kika@pipa.nl. Maak je inschrijfgeld (én je extra Kikadonatie) uiterlijk 24 december over op rekening NL58ABNA0505659158 op naam van P.Smit, o.v.v. de namen van beide spelers. Je inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Ook als je niet kunt meedoen, is een donatie welkom!

Gerelateerde berichten