Corona protocol verantwoord sporten in het Denksportcentrum Leiden

door Beheerder
Corona-update

Per 1 juli is er een volgende stap gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan. De volgende basisregels blijven van kracht:

  • Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
  • ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • was vaak je handen.

De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Maar voor de sportsector is een uitzondering gemaakt. Dit geldt ook voor denksporten; tijdens het spelen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden. Voor en na het spelen geldt de 1,5 meter wel.

Dit betekent dat we weer kunnen bridgen, schaken, dammen en go spelen. Maar een aantal dingen zal anders zijn dan we gewend waren. Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen is om de hygiënerichtlijnen te volgen. Daarnaast gelden in het Denksportcentrum een aantal aanvullende regels die in dit protocol worden beschreven.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.