Hutspot bridgedrive op 26-9-2021

door Beheerder
Uitreiking-Zilveren-Hutspot-Trofee

Op zondag 26 september 2021 is onder auspiciƫn van het bridgedistrict Leiden e.o., de Stichting Denksport Leiden en de 3 Octobervereeniging de traditionele Hutspotdrive 2021 in het Denksportcentrum aan de Robijnstraat 4 gehouden van 10-18 uur. De bridgeclubs BC Crash, BC Leids Doublet, BC PAS, BOC en District Leiden verleenden medewerking bij de organisatie. Dit evenement was toegankelijk voor alle Leidenaars.
Vanwege Coronamaatregelen werd het maximum aantal deelnemers gemaximeerd op 68 (34 paren) om steeds 1,5m afstand te kunnen bewaren tijdens spelen maar ook lunch en haringborrel. In eerste instantie waren er 58 deelnemers (29 paren) maar op de ochtend van 26-9 moesten 2 paren zich afmelden vanwege ziekte. Daarmee kwam het aantal deelnemers op 54.

De dag werd door een ieder als zeer geslaagd beoordeeld. Er kon veilig en gezellig gespeeld worden en de bar kon alleen als afhaalfunctie gebruikt worden. Veel mensen hebben zich belangeloos ingezet om deze 3 October traditie mogelijk te maken. Het programmaboekje werd weer kosteloos ontworpen door Grafisch bureau Christine vd Ven en gedrukt door drukkerij Laborvincit van Hans de Graaff), de haring werd ter beschikking gesteld door de 3 Octobervereeniging evenals de wisseltrofee
(de prachtige, zwaar verzilverde Hutspot). Tot slot werd een subsidie 1 verkregen van de gemeente Leiden om dit sportevenement weer mogelijk te maken.

Zowel bij de lunch als bij de prijsuitreiking kwamen leden van de 3 Octobervereeniging belangstellend kijken en de wisseltrofee werd door Annette Los en Lodewijk Wisse aan de winnaars uitgereikt. De winnaars van de Hutspotdrive 2021 waren Peter Zwart en Jean Paul Vis. Hun namen worden in de wisseltrofee gegraveerd.

De organisatie dankt alle vrijwilligers die het evenement mogelijk hebben gemaakt.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.