Kerstdrive 22 december

door admin

Op 22 december is de 1ste Kerstdrive in het bestaan van Leids Doublet. Het is een individuele wedstrijd. Je speelt dus elke ronde met een andere partner en je geeft je ook individueel op voor deze drive. Er wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige systeemkaart, die elke speler ten alle tijden mag inzien.

We willen deze avond extra feestelijk maken met een prachtige prijzentafel en een hapjesbuffet. Voor dit buffet willen we jullie uitnodigen om iets lekkers (blokjes kaas, gevulde eieren, gehaktballetjes, quiche, …) mee te nemen, kant-en-klaar gekocht of een succesvol eigen recept.

Je kan je opgeven voor de Kerstdrive via de lijst in de zaal, antwoord op deze e-mail of een e-mail naar evenement.bcleidsdoublet@gmail tot uiterlijk woensdag 21 december 17.00 uur. Ook onze niet-spelende leden willen we nadrukkelijk uitnodigen mee te doen aan de Kerstdrive!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.