28 december 2022: Geslaagd Oliebollentoernooi

voor alle denksporters

door admin

Proef met meerdere denksporten op dezelfde middag in het Denksportcentrum te Leiden een succes!

Het bestuur van het Denksportcentrum Leiden  besloot dit jaar tot een uniek experiment dat op 28 december jl. succesvol bleek.

SIGNALEN

Het coronavirus heeft op het verenigingsleven diepe sporen achtergelaten. Hoewel er vele online activiteiten zijn georganiseerd gaat er niets boven face to face denksport bedrijven.  Op grond van signalen van denksporters uit ons uitgebreide netwerk hebben we besloten om weer volop in te zetten op het menselijke contact. 

TOTALE DENKSPORTDAG

Bridgers, dammers, go-spelers en schakers, maar ook liefhebbers van gezelschapsspellen werden met een kleine flyer uitgenodigd om bij elkaar te komen en te spelen. De korte uitnodiging was voldoende om bijna honderd deelnemers bij elkaar te krijgen op 28 december. Ron Bosman, bestuurslid van het Denksortcentrum: “Het was overweldigend. Er is kennelijk heel veel behoefte aan ontmoetingen. Oud en jong, kampioenen en huis-, tuin- en keukenspelers speelden met en tegen elkaar. Voor Leiden is dit ook uniek; nooit eerder werden in één ruimte alle mogelijke denksporten gezamenlijk beoefend.  Het Denksportcentrum is natuurlijk bij uitstek geschikt voor zo’n evenement!”.
Het laatste deel van dag werden allerlei spelletjes gespeeld, die ook een beroep doen op het denken en zorgen voor gezelligheid, zoals scrabble, rummikub, stratego, back-gammon,  pyramids, boerenbridge e.d.

GOUDEN FORMULE

Naar aanleiding hiervan zal het Denksportcentrum vaker op woensdagmiddagen open zijn om denksporten als bridge, dammen, go en schaken te leren en te spelen. Nadere gegevens worden bekend gemaakt op deze website en via aanplakbiljetten.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.