Oliebollentoernooi 30 december Leidsch Schaakgenootschap

door admin

Op 30 december organiseerde het Leidsch Schaak Genootschap (LSG) haar jaarlijkse oliebollentoernooi in het Denksportcentrum. Vanuit de hele provincie hadden ruim 120 schakers zich in viertallen gevormd, om de strijd met andere viertallen aan te gaan. De naam Oliebollentoernooi komt niet uit de lucht vallen, aangezien er tijdens de lunch voor elke deelnemer meerdere oliebollen beschikbaar waren. Het toernooi verliep vlekkeloos, mede door de inzet van organisatoren Daan Binnendijk en Wim Zwinkels. Toen de stofwolken opgetrokken waren bleek dat er maar liefs vier teams van LSG in de prijzen gevallen waren, een mooie bijkomstigheid. Het eerste team van LSG werd zelfs algeheel toernooiwinnaar! Op de website van LSG is er een uitgebreider verslag geschreven, zie daarvoor: https://www.lsg-leiden.nl/geslaagde-editie-oliebollentoernooi Op de foto nog het winnende viertal van LSG:

Een foto impressie van dit zeer goed bezochte toernooi:

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.