100 handen Drive: gezellig afzien

door admin

Tijdens de Honderd Handen Drive worden er zonder pauzes 100 handen gespeeld. gedurende 12 uren. En dat achter elkaar bridgen nemen we letterlijk! Om 10.00 uur gaat de rondeklok aan, en die gaat niet meer uit tot 22.00 uur. Roken, eten, koffie halen, en toiletbezoek is weggelegd voor de momenten waarop je dummy bent. Gezien de unieke opzet van de drive zal er in één lijn gespeeld worden. Dit betekent dus ook dat je tijdens de dag tegenstanders van allerlei sterktes kunt verwachten, zowel toppers als beginners.

De Honderd Handen Drive werd dit jaar gespeeld op 18 maart. En zoals altijd in het Denksportcentrum Leiden. Het toernooi kende een grote opkomst van 70 paren! Winnaars waren Gerard Versluis en Jean-Paul Vis:

De Koen Cloostermans-trofee, voor de meest originele actie, is gewonnen door Wim van Egmond, Chris Westerbeek, Cor Breeuwer en Harry Burmania.

Voor meer informatie, zie: https://www.honderdhandendrive.nl/

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.