GO DUTCH OPEN 19 t/m 21 mei 2023

door admin

(Uit het Leids Nieuwsblad:)

Van 19 tot 21 mei 2023 wordt er in het Leids Denksportcentrum aan Robijnstraat 4 een Internationaal Go-toernooi gehouden. Bijna iedereen heeft wel eens van Go gehoord: je weet wel, het oudste spel ter wereld waarvan de mens pas recent door de computer overtroefd werd. Maar bijna niemand weet hoe het nu echt gaat.

CLINIC

Daarom is er tijdens het toernooi, op zaterdagmiddag 20 mei, gelegenheid om nader kennis te maken met GO. Om 14.30 uur, en bij veel belangstelling om 16.30 uur, geeft Marianne Diederen een kennismakingsles over Go. U kunt zich hiervoor aanmelden op info@Dutchopen.eu of via 06-23193826.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.