Hutspot bridgedrive 1 oktober

door admin

De Nederlandse Bridge Bond, District Leiden e.o., organiseert in samenwerking met Stichting Denksport Leiden op zondag 1 oktober 2023 de traditionele Hutspotdrive.

Sinds 1983 wordt er rond Leidens Ontzet de Leidse Hutspot bridgedrive gespeeld met Leidse hutspot volgens het authentieke recept. Dit jaar vieren we dus het 40 jarig jubileum van deze Hutspotdrive! De Leidse Hutspotdrive is een gezellige drive waaraan iedereen mee kan doen. Naast de hutspot tussen de middag, staan na afloop haringen en Corenwijn gereed.
Er wordt een parencompetitie gespeeld, in een ochtend- en middagsessie. U kunt u aanmelden voor de A-, B- of C-groep. Voor elke groep zijn er aparte prijzen. De traditionele wisselbeker – de zilveren hutspot – wordt uitgereikt aan de winnaars in de A-groepen en hun namen worden in de hutspot gegraveerd.

Datum en tijden: zondag 1 oktober, 10:30-17:30 uur

Locatie: het Leidse Denksport­centrum , Robijnstraat 4.

Reservering en inschrijving:
Via de agenda van de website van het district met gelijktijdige overschrijving van het inschrijfgeld naar IBAN : NL86 RBRB 0828 9033 52  t.n.v. Bridgedistrict Leiden e.o. 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Deelname is pas gegarandeerd als het inschrijfgeld ten bedrage van € 65,- per paar is ontvangen. Op de dag van de drive ontvangt u:
– koffie en cake bij binnenkomst
– een hutspotmaaltijd met consumptie
– een aperitiefje met haring na afloop

Voor meer informatie: bosmanr52@gmail.com

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.