NK Massakamp 14 oktober 2023

door admin

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de KNSB organiseren LSG en DD op zaterdag 14 oktober het officieuze NK Massakamp; de prijs voor de sterkste breedteschaak vereniging van Nederland. Naast LSG en DD zullen ook Amsterdam West en Caissa deelnemen.

Naast een halve finale en een finale zullen we voor verdere feestelijke activiteiten zorgen. Deelname staat open voor de leden van genoemde verenigingen en de bedoeling is om er een echt breedtesport evenement van te maken met schakers uit alle geledingen, dames, heren, jong en oud, van internationaal meester tot huisschaker.

De eerste prijs van het seizoen ligt voor het grijpen! Aanmelden kan door dit formulier in te vullen : https://www.lsg-leiden.nl/nk-massakamp-komt-eraan/ of door een mailtje naar een bestuurslid.

Zoals aangegeven is het een breedtesport evenement waarbij alle deelnemende verenigingen zowel jeugd (10), vrouwen (5) als mannen/senioren afvaardigen. Een deel van de jeugd (7) zal in een apart jeugdtoernooi uitkomen, de oudere jeugd zal bij de senioren mee spelen. Alle resultaten zullen meetellen in het totale team resultaat. Uiteraard zou het mooi zijn als we goed voor de dag komen! Tussen de ronden vindt nog een optreden plaats van een stand up Chess comedian; de dag wordt afgesloten met een gemeenschappelijk buffet.
We zien uit naar jullie deelname.

Nederlands Kampioenschap Massakamp
Locatie: Denksport Centrum Leiden
Speltype en tempo: matches op 35 borden (tempo: 1.15 uur + 15 sec increment)
Teams bestaande uit: ± 20 mannen en ± 5 vrouwen
en 10 jeugdleden (jongste jeugd eigen toernooi!)

Programma Zaterdag 14 okt. 2023

Zaal open: 09.30 uur; officiële opening: 10.00 uur

Halve Finales: 10.15 – 13.15 uur

Stand Up Chess Comedian: 13.45 uur

Finale & Troostfinale: 14.00 – 17.00 uur

Prijsuitreiking: bestuurslid KNSB 17.15 uur

Gratis buffet deelnemers: 17.30 uur

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.