Gratis bridge cursus voor beginners

door admin

Bridge verveelt nooit! Het spel combineert gezelligheid, spanning, samenwerking, denkwerk en strategie. En oh ja, enige verslaving! Je kan het spelen in de huiselijke kring, in het café, op een club en individueel op de computer. Op alle niveaus is het een boeiende denksport.
Graag brengt Bridgeclub Leids Doublet deze denksport onder uw aandacht en wil het tevens ontdoen van het stoffige en bejaarde imago. Leids Doublet organiseert daartoe een gratis online bridgecursus met een aantal fysieke bijeenkomsten onder begeleiding van een bridgecoach. Het is onderdeel van een landelijk initiatief om het spel aan populariteit te laten winnen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cursus.Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.