Een zeer levendig GrandPrix jeugdschaaktoernooi

door admin

Op 6 januari 2024 organiseerde schaakclub Philidor een GrandPrix (GP) jeugdtoernooi. Maar liefst 136 jeugdige schakers (van 6-16 jaar) vonden hun weg naar het Denksportcentrum. Zij speelden in 17 groepen van 8 spelers allemaal 7 partijen met een speeltempo van 15 minuten per persoon. De groepen zijn ingedeeld op sterkte.

Het toernooi is één van de acht GP toernooien in de Leidse regio georganiseerd door de verschillende schaakclubs, waarvan twee in het mooie Denksportcentrum. Er zijn prijzen per groep per toernooi en klassementsprijzen aan het einde van de cyclus.

Meer nieuws en de uitslagen staan op de website van de jeugd van de Leidse Schaakbond: www.jc.leisb.nl

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.