Zomerdrives Bridgeclub Leids Doublet

door admin

Traditioneel vinde elke zomer de zomerdrives plaats in het Denksportcentrum van Leiden. Deze drives staan open voor alle bridgers. Zet deze data alvast in uw agenda: alle woensdagen van 3 juli t/m 14 augustus met de finale op 21 augustus. Er wordt gespeeld volgens de butler-telling in twee lijnen. Per lijn zijn er op elke speelavond prijzen te behalen en de winnaars van de finale worden beloond met een geldprijs.

Na afloop zijn er clinics, die worden verzorgd door zeer ervaren bridgers. Je kunt dan vragen over de gespeelde spellen voorleggen. Tijdens de clinics zijn er uiteraard weer lekkere hapjes. Tot ziens!

Voor meer informatie zie: https://www.denksportcentrumleiden.nl/zomerdrives-2024/

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.